> Over ons | Slakken op reis

Over ons

Wij zijn twee zestig-plussers en wonen in de Drechtsteden. Officieel zijn we met pensioen maar in de praktijk zijn we druk met zo nu en dan freelance werk en vrijwilligersklussen.


We houden van reizen en vooral van reizen, waarin we ons eigen tempo kunnen bepalen. Kamperen is daarom favoriet. We begonnen onze kampeercarriere meer dan 40 jaar geleden met kleine tentjes. Dertig jaar geleden werd de tent geruild voor een caravan. De laatste jaren hadden we een Eifelland 460 met een Citroën-5 ervoor. Die combinatie bracht ons onder meer naar Kroatie en Frankrijk maar ook naar Griekenland en Sicilie en Zuid-Italie (zie de blogs van die rondreizen).
Omdat we het trekkend reizen heel leuk vinden en niet meer van vakantiedagen afhankelijk zijn, hebben we (na langdurig nadenken) de caravan ingeruild voor een camper. Ervaring in het trekken per camper deden we op tijdens twee campertochten door het Westen van Amerika en het rijden van route 66.

We zijn nu de trotse eigenaar van een Eura Mobil Profilia van 6,25 meter lang uit 2006. Daarmee maakten we eerder reizen door Schotland, Portugal en Noorwegen.