De slak staat even stil

"Het is zo stil op Slakopreis", mailde een van onze volgers. Dat klopt en dat heeft een droevige reden. Mijn lief en reismaatje Job heeft in december een gescheurde aorta gehad. Na een spoedoperatie leek hij die levensbedreigende situatie te hebben overleefd. Hij knapte goed op en we maakten in januari al voorzichtige plannen om deze zomer toch weer wat korte campertripjes te kunnen maken. Helaas bleek dit voorjaar dat door de langdurige open-hart-operatie zijn hart is beschadigd, een complicatie die niet kon worden genezen. Job is als gevolg daarvan vorige maand overleden. 

Kortom, sinds het najaar 2018 staat ons 'Slakkenhuis' stil in de stalling en is het dus ook stil op deze site. Toch wil ik het daarbij niet laten. Ik ben op zoek naar wat extra rijlessen, zodat ik zelf met onze camper de weg op durf en ben dan zeker van plan om alleen of met reismaatjes campertripjes te ondernemen. Daar zal ik dan ook weer over schrijven. 

Slakopreis houdt dus niet op te bestaan maar heeft wel even tijd nodig om een nieuw ritme te vinden. 

Wordt vervolgd.  

4 opmerkingen:

 1. Mag ik u heel veel sterkte wensen en hopen dat u zich er doorheen worstel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze oprecht medeleven met je verlies, wij maken op dit moment gebruik van jullie reis door Polen. Hopelijk kan je je tripjes met de camper in de toekomst verder zetten.
  Groetjes,
  Greet en Stefan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig; ik zelf bezoek ieder jaar Finland in m’n uppie. groetjes dorotique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Trudy, we zijn op dit moment in Bad Driburg en maken een winters rondje langs de Thermen. We halen herinneringen op en zo komen we ook bij Slak op reis. We schrikken van hetgeen jullie is overkomen en we hopen dat jij de kracht en de energie weet te vinden om weer op stap te gaan met het 'Slakkenhuis'. Hartelijke groet, Huub en Thea Rensen (Ruslandreis)

  BeantwoordenVerwijderen