Rustdag in Quinta do Porto

Camperreis Portugal Maandag 9 september    Dag 15

Rustdag

Ledigheid is des duivels oorkussen. We weten het maar  na alle kerken van de laatste tijd gunnen we de duivel nu wel z’n kussentje.We doen dus een dagje helemaal niks en zitten lekker bij de camper op camping Quinta dor Porto in Brejo in de schaduw van een eucalyptusboom van de rust, de stilte en de lekkere warmte te genieten. 


We zijn de enige gasten op deze kleine en charmante camping Parque de Campismo Quinta do Porto in Brejo . Het is er eenvoudig maar de gastvrijheid is hartverwarmend. Graag gunnen we deze aardige mensen wat meer klandizie. Dus, als speciale tip voor de liefhebbers  van dit soort authentieke campinkjes: neem een low-budgetvlucht naar Porto, huur een autootje en ga hier in Midden-Portugal in een van de drie huurcaravans een weekje onthaasten. In de omgeving is genoeg moois te zien.
We overnachten nog steeds op Parque de Campismo Quinta do Porto in Brejo, vlakbij Tabua.  Het weer is mooi en zonnig, tussen de 25 en 30 graden. Wel koelt het ’s avonds rap af, evenals het om half negen donker is.